Zangeres

Op deze pagina kun je vinden wat ik zoal heb gedaan en van welke projecten mijn hart sneller gaat kloppen.

Opleiding

in 2013 ben ik afgestudeerd van het Utrechts Conservatorium, waar ik de Bachelor Klassieke Zang heb afgerond bij docente Eugénie Ditewig.

Scandinavische muziek

Tijdens mijn studie ben ik een semester op uitwisseling geweest naar Helsinki, Finland, waardoor ik nu nog steeds een zwak heb voor muziek uit Finland en andere Scandinavische landen (en natuurlijk ook voor Finse sauna’s!).

Barokmuziek

in Ensemble Coronis mag ik mijn liefde voor Barokmuziek bezingen, samen met mijn goede vrienden Tim, Gerrieke en Ada (klavecimbel, barokcello, blokfluit en traverso). We hebben verschillende mooie programma’s op de plank liggen, variërend van de Venetiaanse Barok tot aan ons nieuwste programma rond mythologische vrouwen (“Too hot to Händel!“).

Solo’s met orkest

het is heel speciaal om met een orkest solo te mogen zingen. Onder andere heb ik de prachtige sopraansolo uit Ein deutsches Requiem mogen zingen, en de bijzondere solo in de Sijmfonie in cis van Julius Röntgen.

Mozart-opera

samen met mijn collega Esmeralda Schütz heb ik een eigen operavoorstelling rond aria’s en duetten uit Le Nozze di Figaro van W.A. Mozart ontwikkeld, Le Nozze zonder Figaro. Deze voorstelling is meermaals met succes gespeeld, o.a. in Kasteel Amerongen.

Metal

Het lijkt een vreemde eend in de bijt, maar binnen de symfonische/progressieve metal zijn veel links te vinden met klassieke muziek. Ik ben al sinds mijn vijftiende metalfan en ik ben heel blij dat ik een aantal projecten op dit gebied heb mogen doen. Zo werk ik samen met mede-Amersfoorter Tom de Wit (TDW), o.a. voor zijn videoclip van The Pulse. Verder heb ik koorpartijen in mogen zingen voor de band Aeon Zen.

Ensemble Coronis

Videoclip van The Pulse – TDW (van het album The days the clock stopped)

Wat kan ik voor jou betekenen?

Zit je in het bestuur van een koor of orkest en ben je op zoek naar een solist?
Wil je graag mooie muziek bij een specifieke gelegenheid?
Wil je Ensemble Coronis eens horen barocken?
Heb je een (metal)band waarin een paar goeie koorpartijen niet zouden misstaan?
Aarzel dan niet om me eens een berichtje te sturen!