Zangeres

Op deze pagina vindt u alles over de activiteiten van Iris als (klassiek) zangeres en de projecten en ensembles waar ze op dit moment haar medewerking aan verleent.

 

UUnited Muziekfestival

Bruiloft – feest – evenement – congres

Zoekt u een sfeervolle omlijsting van een bruiloft of een ander feest?
Of wilt u graag een mooie opening of intermezzo voor uw evenement of congres?
Voor dit soort gelegenheden kunt u Iris boeken als zangeres. Ze kent tevens een uitgebreid netwerk van pianisten en andere musici om eventueel mee samen te werken en denkt met u mee wat betreft repertoire, indien gewenst aangepast aan een specifiek thema. Neem contact om vrijblijvend te vragen naar de mogelijkheden! 

 

2016_04_03_Figaro_091114

Le Nozze zonder Figaro

Iris is, samen met Esmeralda Schütz, initiatiefnemer van “Le Nozze zonder Figaro”, een nieuwe voorstelling rond aria’s en duetten uit de opera Le Nozze di Figaro van W.A. Mozart.

De bruiloft van Susanna en Figaro kan elk moment beginnen, maar… de bruidegom
ontbreekt. Terwijl Susanna hem probeert te bereiken en langzaam maar zeker wanhopig wordt, heeft ze ook nog heel wat te stellen met zowel haar aanstaande schoonfamilie als met haar eigen familie. Zal ze vandaag nog wel trouwen?

Bezoek voor meer informatie de officiële website.
Lijkt het u leuk om deze voorstelling te programmeren? Neem voor boekingen contact op.

Foto Coronis

Ensemble Coronis

Iris zingt in Ensemble Coronis, een jong ensemble gespecialiseerd in Barokmuziek. De drie instrumentalisten spelen klavecimbel, barokcello, blokfluit en traverso. In het najaar zal Coronis meerdere concerten geven met het programma “Venetië in de spotlights”. In de Italiaanse muziek uit de achttiende eeuw was Venetië the place to be. Centraal staa een viertal in Venetië succesvolle componisten: J.A. Hasse, A. Vivaldi, A. Caldara en G.B. Platti.
Ook Ensemble Coronis is te boeken voor een concert.

 

IMAG0488

Fins en Zweeds Liedprogramma

Samen met pianist Rik Helmes presenteert Iris een programma met bijzondere liederen uit Finland en Zweden. Dit prachtige repertoire van, in Nederland grotendeels onbekende, componisten is een ode aan het semester begin 2012 waarin Iris in Helsinki, Finland studeerde. Componisten zijn o.a. T. Kuula, O. Merikanto, L.E. Larsson. Rik en Iris verzorgen graag een concert voor u met dit sfeervolle programma. Stuur een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden!