Zangeres

Op deze pagina vind je alles over mijn werk als (klassiek) zangeres en de projecten en ensembles waar ik op dit moment aan mag meewerken.

 

UUnited Muziekfestival

Feestelijke zang

Zoek je een sfeervolle omlijsting van een bruiloft, verjaardag of een ander feest?
Of wil je graag een mooie opening of intermezzo voor een evenement of congres?
Voor dit soort gelegenheden kun je mij boeken als zangeres. Ik ken tevens een uitgebreid netwerk van pianisten en andere musici om eventueel mee samen te werken en denk met je mee wat betreft repertoire, indien gewenst aangepast aan een specifiek thema. Neem contact om vrijblijvend te vragen naar de mogelijkheden! 

 

Solo met Apeldoorns Symfonie Orkest

Solist bij koor en orkest

Met een orkest of ensemble solo’s zingen is fantastisch om te doen! Ik heb al aardig wat solo’s gezongen inmiddels, onder andere de sopraansolo van Brahms’ Ein deutsches Requiem, alle solo’s in het Gloria van Vivaldi, alle solo’s en beide duetpartijen in A Ceremony of carols van Britten. Bijzondere vermelding verdient de uitdagende sopraansolo in de Sijmphonie in cis klein van Röntgen. Ben je op zoek naar een betrouwbare solist voor je concert met orkest of koor? Stuur me een berichtje.

liselotteschoo_coronis_texel_29-08-2018-6429-1

Ensemble Coronis

In Ensemble Coronis mag ik mijn liefde voor Barokmuziek bezingen, samen met mijn goede vrienden Tim, Gerrieke en Ada. Het is een feest om met hen te mogen samenwerken! Tim, Gerrieke en Ada spelen klavecimbel, barokcello, blokfluit en traverso. We hebben verschillende mooie programma’s op de plank liggen, variërend van de Venetiaanse Barok tot aan ons nieuwste programma rond mythologische vrouwen (“Too hot to Händel!“)
Boek Ensemble Coronis hier om ons te horen barocken.

 

Finland zee

Scandinavische muziek

Samen met pianist Rik Helmes heb ik een programma samengesteld met bijzondere liederen uit Finland en Zweden. Dit prachtige repertoire van, in Nederland grotendeels onbekende, componisten is een ode aan het semester begin 2012 waarin ik in Helsinki, Finland studeerde. Componisten zijn o.a. T. Kuula, O. Merikanto, L.E. Larsson. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om dit programma uit te voeren en de muziek de bekendheid te geven die het verdient! Stuur een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden om een Scandinavisch concert te boeken.